Ολάντ: Καμία απειλή δεν θα κάνει τη Γαλλία να διστάσει

0
3

 

Τίποτα δεν θα μας τρομάξει, διεμήνυσε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο από το Ισλαμικό Κράτος όπου παρουσιάζονται οι δράστες των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.

«Τίποτε δεν θα μας τρομάξει, καμία απειλή δεν θα κάνει τη Γαλλία να διστάσει σε αυτό που έχει να κάνει στη μάχη κατά της τρομοκρατίας», είπε ο Γάλλος πρόεδρος σε δηλώσεις του στο περιθώριο επίσημης τελετής που έγινε στο προεδρικό μέγαρο στο Νέο Δελχί, κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ινδία.

«Το μόνο που κάνουν οι εικόνες αυτές είναι να ακυρώνουν τους δράστες των εγκλημάτων αυτών», πρόσθεσε και σημείωσε: «Ο λόγος που έλαβα μέτρα για την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης ήταν επειδή ξέρω ότι η απειλή αυτή είναι εκεί και ότι εμείς δεν θα υποχωρήσουμε σε τίποτε, ούτε στα μέσα για την υπεράσπιση της χώρας μας ούτε στις ελευθερίες».

Στο βίντεο με τίτλο «Σκοτώστε τους όπου τους συναντήσετε» παρουσιάζονται οι εννέα δράστες των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, όπου έχασαν τη ζωή τους 130 άνθρωποι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here