Όλγα Κεφαλογιάννη για αρχηγία ΝΔ: Δεν ήμουν έτοιμη να γίνω «καλόγρια της πολιτικής»

0
2

 

Ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα του α΄γύρου των εκλογών στην ΝΔ δηλώνει η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία ήταν χθες καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη και της Δούκισσας Νομικού στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά».
«Αυτό που είδαμε στην κάλπη της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ σημαντικό σε μια περίοδο που βλέπουμε ότι υπάρχει μια απαξίωση της πολιτικής. Ήταν εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου μετά από τόσα προβλήματα στη διαδικασία. Ήταν έκπληξη! Για μένα ήταν έντονο ότι ο κόσμος θέλει μια ισχυρή αντιπολίτευση για τη συγκεκριμένη κυβέρνηση» σχολίασε η βουλευτής της ΝΔ .

Ερωτηθείσα γιατί  αποφάσισε να μην είναι υποψήφια, εξήγησε ότι δεν ήταν ή ώρα της να διεκδικήσει και εκείνη την προεδρία και υποστήριξε πως τα πάντα στην πολιτική είναι θέμα timing. «Τώρα δεν ήμουν έτοιμη, δεν ήμουν έτοιμη να γίνω τώρα «καλόγρια της πολιτικής», όπως το χαρακτήρισε συνάδελφός μου. Δεν είναι αυτοσκοπός η αρχηγία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε επίσης ήταν δύσκολα να τα καταφέρει καθώς είναι γυναίκα και πρέπει να προσπαθήσει λίγο περισσότερο από τους άνδρες στην πολιτική: «Στην πολιτική δεν υπάρχουν φίλοι και πρέπει να έχεις γέρο στομάχι. Ακόμα κρίνομαι γιατί είμαι γυναίκα. Ακόμα και τώρα πιο πολύ προσέχουν το ντύσιμο μου ή την εμφάνιση μου παρά αν αυτά που λέω είναι σωστά ή λάθος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here