Ομπάμα: Ήθελε να ενσαρκώσει τον επαναστάτη στον Πόλεμο των Άστρων

0
6

 

Eάν έπρεπε να ενσαρκώσει έναν από τους διάσημους χαρακτήρες του Πολέμου των Άστρων, o πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα επέλεγε τον Χαν Σόλο, καθώς «είναι λίγο επαναστάτης, ξέρετε», όπως ο ίδιος επισήμανε.

Σε ερωτήσεις που του υπέβαλαν την Παρασκευή στο Λευκό Οίκο τρεις πρωταγωνιστές του ιστότοπου YouTube, ο αμερικανός Πρόεδρος ομολόγησε ότι δεν έχει προς το παρόν δει την τελευταία ταινία της σειράς των Star Wars, «Η Δύναμη Ξυπνάει».

Αγαπημένη του ταινία από το κινηματογραφικό έπος;

«Η πρώτη ταινία. Θυμάμαι πολύ καλά πότε την είδα. Ήμουν 14 ή 15 ετών, είχα πάει στον κινηματογράφο Cinerama στη γωνιά του δρόμου» που βρισκόταν το σπίτι μου, περιέγραψε ο ίδιος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους αφηγήθηκε επιπλέον για ποιο λόγο έχει πάντα μαζί του ορισμένα από τα αντικείμενα που του έχουν προσφέρει, άγνωστοι αλλά και διάσημοι, μετά την ανάληψη της εξουσίας στο Λευκό Οίκο.

Έβγαλε από την τσέπη του ένα ροζάριο που του δώρισε ο πάπας Φραγκίσκος, ένα μικρό ινδουιστικό αγαλματίδιο αλλά και έναν κοπτικό σταυρό από την Αιθιοπία.

Εξήγησε δε ότι δεν είναι προληπτικός. «Όμως αυτά που θυμίζουν όλους τους ανθρώπους που συνάντησα» εξήγησε ο Μπαράκ Ομπάμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here