Οργή Ζωής κατά Στουρνάρα- Ζητά πρόταση μομφής κατά Παυλόπουλου

 

Τα πυρά της εξαπέλυσε κατά του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα μετά τη συνέντευξη που έδωσε στο ΣΚΑΙ και τα όσα δήλωσε περί παράλληλου νομίσματος και Νομισματοκοπείου, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Από την οργή της δεν γλίτωσε ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Με ανάρτηση της στον λογαριασμό της στο Facebook η πρώην πρόεδρος της Βουλής κάνει λόγο για ομολογία εκ μέρους του Γ. Στουρνάρα για υπονόμευση της δημοκρατίας και τον κάλεσε να παραιτηθεί. Ενώ σε ότι αφορά στον Προκόπη Παυλόπουλο η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει πως βάσει όσων δήλωσε ο Γιάννης Στουρνάρας στοιχειοθετείται πρόταση μομφής εναντίον του.

Αναλυτικά η ανάρτηση της έχει ως εξής:

«Ο ‪#‎Stournaras‬ ομολόγησε ότι το καλοκαίρι συνωμοτούσε με πρ. Πρωθ/ργούς κ ΠτΔ για την αποδυνάμωση εναλλακτικών άμυνας έναντι του εκβιασμού.

Όσα είπε αποτελούν ευθεία ομολογία υπονόμευσης της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας και συγκροτούν λόγο παραίτησής του #Stournaras.

Συγκροτούν και λόγο πρότασης μομφής κατά του ΠτΔ,που δρα παραβιάζοντας την συντ/κή και κοινοβουλευτική λειτουργία του πολιτεύματος»

Ο #Stournaras ομολόγησε ότι το καλοκαίρι συνωμοτούσε με πρ. Πρωθ/ργούς κ ΠτΔ για την αποδυνάμωση εναλλακτικών άμυνας ένα…

Δημοσιεύτηκε από Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou στις Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*