Οργή Ζωής κατά Στουρνάρα- Ζητά πρόταση μομφής κατά Παυλόπουλου

0
3

 

Τα πυρά της εξαπέλυσε κατά του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα μετά τη συνέντευξη που έδωσε στο ΣΚΑΙ και τα όσα δήλωσε περί παράλληλου νομίσματος και Νομισματοκοπείου, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Από την οργή της δεν γλίτωσε ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Με ανάρτηση της στον λογαριασμό της στο Facebook η πρώην πρόεδρος της Βουλής κάνει λόγο για ομολογία εκ μέρους του Γ. Στουρνάρα για υπονόμευση της δημοκρατίας και τον κάλεσε να παραιτηθεί. Ενώ σε ότι αφορά στον Προκόπη Παυλόπουλο η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει πως βάσει όσων δήλωσε ο Γιάννης Στουρνάρας στοιχειοθετείται πρόταση μομφής εναντίον του.

Αναλυτικά η ανάρτηση της έχει ως εξής:

«Ο ‪#‎Stournaras‬ ομολόγησε ότι το καλοκαίρι συνωμοτούσε με πρ. Πρωθ/ργούς κ ΠτΔ για την αποδυνάμωση εναλλακτικών άμυνας έναντι του εκβιασμού.

Όσα είπε αποτελούν ευθεία ομολογία υπονόμευσης της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας και συγκροτούν λόγο παραίτησής του #Stournaras.

Συγκροτούν και λόγο πρότασης μομφής κατά του ΠτΔ,που δρα παραβιάζοντας την συντ/κή και κοινοβουλευτική λειτουργία του πολιτεύματος»

Ο #Stournaras ομολόγησε ότι το καλοκαίρι συνωμοτούσε με πρ. Πρωθ/ργούς κ ΠτΔ για την αποδυνάμωση εναλλακτικών άμυνας ένα…

Δημοσιεύτηκε από Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou στις Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here