«Οργή» ΠΑΣΟΚ για πρωτοσέλιδο Αυγής: Ευθεία παρέμβαση στις διαδικασίες του νέου φορέα

0
76

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» με τον τίτλο: «Βαβέλ στην Κεντροαριστερά για τη σύμπλευση με τη ΝΔ».


Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου σε ανακοίνωση του, πρόκειται για παρέμβαση στις διαδικασίες του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.
Αναλυτικά αναφέρεται στην ανακοίνωση:
«Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα ΑΥΓΗ επιχειρεί με ψευδείς ισχυρισμούς, ευθεία παρέμβαση στις διαδικασίες του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.
Κατανοούμε απόλυτα τον πανικό του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στην συνεχή άνοδο της ΔΗ.ΣΥ., αλλά αυτή η μεθοδολογία είναι απαράδεκτη
».

Επιπλέον για την αποκατάσταση της αλήθειας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, παραθέτει δύο αποσπάσματα από δήλωση της Φώφης Γεννηματά (17/9) και ομιλία της στη Βουλή (18/9).

Τα αποσπάσματα είναι τα εξής:
«1. Δήλωση Φώφης Γεννηματά (17/9)

«Χθες ο κ. Μητσοτάκης επέμεινε συντηρητικά.
Εξήγγειλε Ανάπτυξη για λίγους, ανάπτυξη που δεν αφορά όλους τους πολίτες, που από το όφελος της δεν μειώνονται δραστικά οι ανισότητες. Είναι η ώρα για την μεγάλη Κεντροαριστερά. Για την ανάπτυξη για όλους.»
2. Απόσπασμα Ομιλίας της Φώφης Γεννηματά στην Βουλή (18/9)
«Και ο κ. Μητσοτάκης, χθες στη ΔΕΘ δεν έκανε καμιά αυτοκριτική γι’ αυτά, αντίθετα επιμένει συντηρητικά που σημαίνει ενίσχυση των ανισοτήτων.
Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε τις κοινωνικές ανισότητες ως περίπου «φυσικό φαινόμενο» και δεν βολευόμαστε να ζήσουμε με αυτές, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Αυτή είναι η κρίσιμη διαφορά μας με τις συντηρητικές αντιλήψεις της ΝΔ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here