Οργισμένη η Ακρίτα στέλνει στον διάολο όσους πανηγυρίζουν για το Mega

0
6

 

Οργισμένη με όσους χαίρονται και πανηγυρίζουν για τις δραματικές εξελίξεις στο Mega είναι η Έλενα Ακρίτα, η οποία σε μια ιδιαίτερα καυστική ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook κάνει λόγο για «σκατόψυχους» που έχουν μπλέξει τα πολύπριζα με τις αγκινάρες. Μάλιστα δεν δίστασε όποιον πανηγυρίζει να τον στείλει στον διάολο.

Στην ανάρτηση της επισημαίνει επίσης πως το Mega που κλείνει δεν είναι των τραπεζιτών, των μετόχων, των υψηλόμισθων και λοιπών συγγενών, αλλά αυτό τουδημοσιογράφου, του τεχνικού, του σκηνοθέτη, του ηθοποιού, της μακιγιέζ, της κομμώτριας, του καφετζή.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα έχει αναλυτικά ως εξής:

Διαβάζουμε κάτι χαριτωμενιές για το Mega και το ‘κουμπί 4 στο τηλεκοντρόλ’. Γελάσαμε πάλι βρε σε καλό να μας βγει. Ασχέτως που έχουμε μπλέξει τα πολύπριζα με τις αγκινάρες μερικοί εδώ μέσα. Δεν παθαίνουν τίποτα τραπεζίτες, μέτοχοι, υψηλόμισθοι και λοιποί συγγενείς.

Το Mega που κλείνει είναι του δημοσιογράφου, του τεχνικού, του σκηνοθέτη, του ηθοποιού. Το Mega που κλείνει είναι της μακιγιέζ, της κομμώτριας, του καφετζή. Είναι του οδηγού, του θυρωρού, της Αναστασίας στη γραμματεία. Της Εύας, του Χάρη, του Τάσου, του Γιάννη, της Σοφίας.
Όποιος πανηγυρίζει, λοιπόν, ας πάει στο διάολο να δούμε λίγο κάτι εμείς οι υπόλοιποι. Άντε μπράβο με τους σκατόψυχους εδώ μέσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here