Οργισμένη απάντηση Τσιμιτσέλη σε όσους τον αποκαλούν «γερμανοτσολιά»

0
9

Την οργισμένη απάντηση του ηθοποιού Γιάννη Τσιμιτσέλη προκάλεσαν τα αρνητικά σχόλια και οι ύβρεις που δέχθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας αποκάλυψε ότι ψήφισε «Ναι» στο δημοψήφισμα.

«Αφού όλα τελείωσαν και βγήκε αποτέλεσμα και με μεγάλη διαφορά βγήκε το ΌΧΙ και πια δεν μπορώ να κατηγορηθώ οτι προσπαθώ να επηρεάσω κανέναν δηλώνω οτι ψήφισα ΝΑΙ και παρακαλώ το Θεό και την κυβέρνηση να με βγάλουν ψεύτη και μαλάκα και να μετανιώσω 100000000000 φορές που ψήφισα ΝΑΙ !!!! Και να περάσει γρήγορα ο χρόνος για να φτιάξουν τα πράγματα σε όλους τους τομείς!», έγραψε στο Facebook.

Mετά τα σχόλια που δέχτηκε που τον χαρακτήριζαν «βολεμένο» και γερμανοτσολιά», ο ηθοποιός με μία δεύτερη ανάρτηση έδωσε τη δική του απάντηση.

«Αφού είμαι ένας βολεμένος γερμανοτσολιάς πληρωμένος (αυτό σχετικό) από τα κανάλια, αφού είμαι ένας προδότης του έθνους, αφού είμαι αντιδημοκράτης φασίστας, αφού είμαι πλούσιος (κοντεύω να το πιστέψω», αφού δεν έχω ανάγκη τίποτα γιατί ζω κάθε μέρα με 500 – 1.000 ευρώ, σε σημείο που δεν ξέρω με ποιόν τρόπο να τα ξοδέψω, αφού θέλω το κακό αυτής της χώρας, αφού έχασα το χιούμορ μου, θέλω να ζητήσω να με διαγράψουν από φίλο τους οι φίλοι μου και να σταματήσουν να με ακολουθούν αυτοί που πλέον με σιχαίνονται και θεωρούν ότι είμαι ένα παράσιτο της κοινωνίας, γιατί τους κάνω κακό και πάω την χώρα πίσω! Αφήστε με να ζω στον καπιταλισμό μου και το βόλεμα μου και στον αντιπατριωτισμό μου!!!! Καλημέρα κόζμε!!!!!!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here