Ως αυτόγραφο ενός ροκ σταρ πωλούνται οι υπογραφές Βαρουφάκη

0
10

 

Ο «ροκ σταρ» της ευρωπαϊκής πολιτικής, Γιάνης Βαρουφάκης, άφησε εποχή λόγω της στάσης του αλλά και των ενδυματολογικών του επιλογών την εποχή που ήταν υπουργός Οικονομικών.

Έτσι φαίνεται – μάλλον – ως λογικό το γεγονός ότι αυτόγραφό του πωλείται στο ebay. Όποιος λοιπόν επιθυμεί να προσθέσει στη συλλογή του ένα τέτοιο «αναμνηστικό» από τον κ. Βαρουφάκη, μπορεί να το αποκτήσει με 61,08 ευρώ. Τη στιγμή μάλιστα που πλέον δύσκολα μπορεί να τον συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο και ακόμα και αν τα καταφέρει είναι πολύ αμφίβολο αν θα αποσπάσει την περιζήτητη υπογραφή του.

Σύμφωνα – λοιπόν – με αυτόν που το πουλάει, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, του υπέγραψε το αυτόγραφο στο Βερολίνο, στις 10 Ιουνίου του 2015.

Ελάχιστα φθηνότερο, προς 59,99 ευρώ, είναι ακόμη ένα αυτόγραφο του κ. Βαρουφάκη, το οποίο επίσης υπεγράφη στο Βερολίνο, σύμφωνα με τον κάτοχό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν αναζητήσει κανείς στο ebay αντικείμενα σχετικά με τον κ. Βαρουφάκη θα «πέσει» και σε ένα ψηφοδέλτιο του δημοψηφίσματος, το οποίο πωλείται για 0,88 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here