Ώστε ήταν απλή «στραβή» ο φόνος του παιδιού στο Μενίδι, Γιάννη Μπαλάφα;

Γίνεται να είσαι μέλος κυβέρνησης, αριστερής κυβέρνησης μάλιστα, και να χαρακτηρίζεις «στραβή» τον θάνατο ενός 11χρονου αγοριού, που προήλθε από αδέσποτη σφαίρα;

Δυστυχώς, γίνεται. Αυτό ακριβώς είπε ο υφυπουργός Μετανάστευσης Γιάννης Μπαλάφας για το παιδί που χάθηκε στο Μενίδι.

Στην προσπάθειά του να καλύψει την ανεπάρκεια της αστυνόμευσης στη συγκεκριμένη περιοχή, είπε στην Άννα Μπουσδούκου (στον Σκάι):

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια -και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο Νίκος Τόσκας- δεν υπάρχει έξαρση της εγκληματικότητας, αλλά αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο».

Και πρόσθεσε: «Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι».

Κρίμα, γιατί ο Γιάννης Μπαλάφας έχει ιστορία στην Αριστερά. Κρίμα, γιατί ο κομματικός «πατριωτισμός» τον οδηγεί σε κουβέντες που τον εκτρέπουν…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ένα σχόλιο
  1. Ο/Η jimy λέει:

    Αν ήταν το δικό σου εγγόνι ή το δικό σου παιδί βρε Μπαλάφα θα τα έλεγες αυτά; Άκου μιά στραβή η δολοφονία ενός παιδιού που πήγε στο σχολείο του. Δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ.


Αφήστε το σχόλιο σας

*

code