Ουκρανία: Ο Πρόεδρος θα εξετάσει το αίτημα να κάνει Πρωθυπουργό τον Darth Vader

0
12

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Petro Poroshekno είναι υποχρεωμένος πλέον να εξετάσει και επίσημα την πρόταση να ορίσει τον Darth Vader ως νέο πρωθυπουργό της χώρας, καθώς υπήρξε σχετικό αίτημα που ξεπέρασε τις 25 χιλιάδες υπογραφές, μέσω της ιστοσελίδας «Master Yoda Vladimirovich.»

Ο λόγος για τον Darth Vader Αλεξέγεβιτς, έναν νεαρό βετεράνο της ουκρανικής πολιτικής που για χρόνια εκπροσώπησε το Ιντερνετικό Κόμμα της Ουκρανίας και ήταν υποψήφιος για αρκετά αιρετά αξιώματα ακόμα και για την προεδρία στις εκλογές του περασμένου έτους.

Η υπόσχεση του Αλεξέγιεβιτς ήταν ότι θα αντιμετωπίσει τα πιεστικά προβλήματα της χώρας με τρόπο αντάξιο του κινηματογραφικού ήρωα από τον οποίο δανείστηκε το όνομα του. Μεταξύ των μεγάλων υποσχέσεων του ήταν ότι θα κάνει τα  Sith επίσημη γλώσσα της χώρας.

Σύμφωνα το Russia Today, το μεγαλύτερο εμπόδιο στην καριέρα του ήταν η νομική απαίτηση να δείξει το πρόσωπο του, απομακρύνοντας τη  μαύρη μάσκα του, καθώς μέχρι τώρα αρνείται με αποτέλεσμα να απαγορεύεται η συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here