«Όχι» από Γεννηματά σε Τσίπρα για διάλογο στο ασφαλιστικό

0
5
ÓõíÜíôçóç ôïõ ðñùèõðïõñãïý ÁëÝîç Ôóßðñá ìå ôç íÝá ðñüåäñï ôïõ ÐÁÓÏÊ Öþöç ÃåííçìáôÜ ôçí Ôñßôç 16 Éïõíßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

 

Αρνήθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά να συζητήσει το θέμα του ασφαλιστικού στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η κ. Γεννηματά είπε στον Πρωθυπουργό ότι μπορεί να γίνει μια τέτοια συζήτηση σε ένα άλλο πλαίσιο, όπως σε μία προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή ή σε μια ενημέρωση από τον αρμόδιο υπουργό, όχι όμως σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Αν ήθελες να μας ενημερώσεις για το ασφαλιστικό θα μπορούσες να το κάνεις στη Βουλή με προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση ή στην ΟΚΕ (Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή). Γι’ αυτό και δεν θα συμμετάσχω σε τέτοια συζήτηση» φέρεται να είπε στον κ. Τσίπρα αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει από τη σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών όταν η συζήτηση πάει στο Ασφαλιστικό.

Τι έγραψε στο Twitter η κ. Φώφη Γεννηματά μετά την τηλεφωνική της συνομιλία με τον Πρωθυπουργό:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here