Ούρλιαζε στο σεξ και την έκλεισαν φυλακή!

0
4

 

Η ιστορία είναι αληθινή και διαδραματίστηκε στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. Πρόκειται για την περιπέτεια μίας οικογένειας που έπρεπε κάθε βράδυ να υπομένει τη φασαριόζα γειτόνισσα. Δύο χρόνια, που η νεαρή κοπέλα επιδιδόταν σε αχαλίνωτο σεξ, ουρλιάζοντας και διαλύοντας το σπίτι της, μην αφήνοντας κανέναν στη γειτονιά να ηρεμήσει.

Η οικογένεια βίωνε ήδη ένα δράμα, καθώς ο πατέρας και ένα από τα παιδιά ήταν καρκινοπαθείς. Ωστόσο αυτό δεν συγκινούσε την 25χρονη Amanda Marie Warfe που φρόντιζε κάθε βράδυ, και όχι μόνο, να δείχνει σε όλους πόσο καλά περνούσε στις σεξουαλικές της περιπτύξεις.

Η μητέρα Tanya Saylor τελικά αποφάσισε να δράσει και ένα βράδυ κάλεσε την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη της νεαρής.

«Έβαζα κάθε βράδυ ακουστικά με μουσική στα παιδιά μου για να μην ακούνε. Το αφήσαμε να συμβαίνει επί δύο χρόνια, ενώ δεν έπρεπε. Έπρεπε να καλέσω νωρίτερα την αστυνομία» δήλωσε η κ. Saylor.

Όπως αποκαλύφθηκε από τις καταθέσεις, η 25χρονη φώναζε τόσο δυνατά που έτριζαν μέχρι και οι ντουλάπες των γειτόνων, ενώ όταν η οικογένεια της χτυπούσε τον τοίχο για να σταματήσει, εκείνη έκανε ακόμα περισσότερο θόρυβο. Η νεαρή μάλιστα φώναζε περιγράφοντας ακριβώς όσα της κάνουν κατά τη διάρκεια της επαφής, εξηγώντας στους γείτονες κάθε λεπτομέρεια!  Μέχρι τις 20 Ιουνίου η «δράστιδα» θα παραμείνει στη φυλακή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here