Π. Λαφαζάνης: Η συμφωνία δεν είναι συμβατή με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

1
9

Την αντίθεσή του με την πρόταση της κυβέρνησης στους εταίρους εξέφρασε από το βήμα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η συμφωνία δεν είναι συμβατή με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο  επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, τονίζοντας ότι «δεν μπορεί να δώσει απάντηση στα προβλήματα ούτε θετική προοπτική στη χώρα».

Εξερχόμενος της Ολομέλειας και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το τι θα πράξει, ο κ.Λαφαζάνης δήλωσε «Κάθε πράγμα στον καιρό του».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η νέα πρόταση είναι παρόμοια με αυτή που απορρίφθηκε από τον ελληνικό λαό στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος. Αυτό το φάρμακο δεν θα βοηθήσει την Ελλάδα. Η διάλυση της Ευρωζώνης είναι μόνο θέμα χρόνου. Ποιο είναι το σχέδιο του Θεού; Η Αγία Γραφή λέει: «Και [ο βασιλιάς του βορρά = Ρωσία, από το δεύτερο μισό του δέκατου ένατου αιώνα. (Δανιήλ 11:27)] θα γυρίσει στη γη του με μεγάλη ποσότητα αγαθών [1945], και η καρδιά του θα είναι εναντίον της άγιας διαθήκης [η εχθρότητα προς τους Χριστιανούς]. Και θα ενεργήσει [υψηλή δραστηριότητα στη διεθνή σκηνή] και θα γυρίσει στη γη του [1991-1993. Η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και της Σύμφωνο της Βαρσοβίας. Τα ρωσικά στρατεύματα επέστρεψαν στη γη τους]. Τον προσδιορισμένο καιρό θα επιστρέψει [αυτό σημαίνει κρίση, η οποία θα επισκιάσει την Μεγάλη Ύφεση, η διάλυση όχι μόνο της ευρωζώνης, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Πολλές χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ θα επιστρέψει στη ρωσική σφαίρα επιρροής]». (Δανιήλ 11:28, 29α)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here