Π. Λαφαζάνης: Βαθιά αντιδημοκρατική διαδικασία οι αυγουστιάτικες εκλογές – εξπρές

0
12

 

Οι «αυγουστιάτικες εκλογές – εξπρές» αποτελούν μία βαθιά αντιδημοκρατική διαδικασία, υπερθεμάτισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μετά το πέρας της συνάντησης με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, στα πλαίσια της διερευνητικής εντολής που έχει λάβει η Ν.Δ.

«Παρά τις χαώδεις διαφορές μας, με τον κ. Μεϊμαράκη είχαμε μία ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Λαϊκής Ενότητας».

Όσοι κάνουν εκλογές εντός Αυγούστου, κατήγγειλε εν συνεχεία, φοβούνται τον λαό και προσπαθούν να του υφαρπάξουν την ψήφο.

Παράλληλα, ο κ. Λαφαζάνης κατέστησε σαφές ότι «δεν υπάρχει έδαφος συνεργασίας με όσους ψήφισαν ή στήριξαν μνημόνια, τα οποία αντιπροσωπεύουν τη σκληρή λιτότητα, τη φτώχεια, την ανεργία και την εθνική υποτέλεια».

Ο κ. Λαφαζάνης εκτίμησε ακόμα, ότι από την παρούσα Βουλή δεν πρόκειται να προκύψει μία αντιμνημονιακή κυβέρνηση, λόγω των συσχετισμών.

Η επόμενη Βουλή, συνέχισε ωστόσο, θα ακολουθήσει μία συνεπή – και όχι μαϊμού – αντιμνημονιακή πολιτική και θα βάλει τη χώρα σε σύγκρουση με τους κυρίαρχους κύκλους της Ευρωζώνης που εφαρμόζουν νεο-αποικιακές πολιτικές.

Ο πρόεδρος της «Λαϊκής Ενότητας» διευκρίνισε τέλος, ότι θα αξιοποιήσει στο έπακρον τη διερευνητική εντολή που θα λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ αποκάλυψε ότι θα επιδιώξει συνάντηση με όλους του πολιτικούς αρχηγούς, συμπεριλαμβανομένου και του Αλέξη Τσίπρα (πλην του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here