Π.Μαυρίκος: Ταυτοποιήθηκε επίσημα το DNA

0
7

 

Ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο του DNA ότι ο νεκρός οδηγός της Porsche Cayenne, ιδιοκτησίας της συζύγου του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά χθες το μεσημέρι στην Αττική οδο, είναι ο 42χρονος εκδότης.

Την εξέταση έκανε το εργαστήριο της Αστυνομίας, λόγω της έλλειψης γενετιστή στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Για την ταυτοποίηση ελήφθη γενετικό υλικό από τους συγγενείς του.

Μετά την αναγνώριση από τη σύζυγο και τη μητέρα του στο ΚΑΤ, από τα προσωπικά αντικείμενα του εκδότη, οι Αρχές γνώριζαν την ταυτότητα του επιβαίνοντα στο αυτοκίνητο, όμως για όσο διάστημα δεν είχε γίνει επίσημα η ταυτοποίηση του, ο απανθρακωμένος άνδρας παρέμενε ως αγνώστων στοιχείων.

Η Αστυνομία αναμένει τώρα τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης που ξεκίνησε από κρατικό εμπειρογνώμονα στο αυτοκίνητο του εκδότη. Τα ευρήματα που θα προκύψουν εκτιμάται ότι θα αποτελέσουν το κλειδί για τη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά στο Cayenne.

Υπενθυμίζεται πως ο ιατροδικαστής του Εργαστηρίου που ολοκλήρωσε τη νεκροψία, κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα με τον ομόλογό του στο ΚΑΤ και η απανθράκωση προσδιορίστηκε ως αιτία θανάτου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here