Π. Σκουρλέτης: Καμία μείωση σε βασικές- επικουρικές συντάξεις

0
5
Ο Πάνος Σκουρλέτης παρακολουθεί την ομιλία του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη διακαναλική συνέντευξη στο Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα, την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012, ενόψει των βουλευτικών εκλογών στις 17 Ιουνίου 2012. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Τη διαβεβαίωσή του ότι «δεν θα υπάρξει καμία μείωση, είτε σε επικουρικές, είτε σε βασικές συντάξεις» έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης, στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ερωτηθείς για το ασφαλιστικό και τις συντάξεις.

Αναφορικά με τις σημερινές κρίσιμες διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες, ο κ. Σκουρλέτης εκτίμησε ότι  «θα πρυτανεύσει η λογική» και ότι η πολιτική ηγεσία της Ευρώπης θα αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών.

Ο υπουργός Εργασίας ανέφερε πως «έχουν γίνει αρκετά βήματα» και συμπλήρωσε πως «το αδιέξοδο δεν θα είναι μόνο για τη μία πλευρά» αλλά και για τις δύο.

Κληθείς να απαντήσει για τη συμμετοχή του ΔΝΤ ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε: «Υπάρχουν προθεσμίες, οι οποίες μπορούν και πηγαίνουν όλο και πιο εκεί. Για το ενδεχόμενο της μη συμμετοχής του ΔΝΤ, προφανώς η μη συμμετοχή του θα προέλθει μέσα από κάποια συμφωνία που θα του δίνει τη δυνατότητα αυτή, χωρίς να θεωρηθεί ότι δημιουργείται πρόβλημα για την Ελλάδα… Είναι επιδίωξή μας η συμφωνία»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here