Πάει για δήμαρχος Αθηνών ο Ηλίας Ψινάκης;

0
468

 

«Αγριεύει» η πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες στον δήμο Μαραθώνα, μεταξύ του δημάρχου Ηλία Ψινάκη και του τέως προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Σπύρου Λιβαθινού.

Μάλιστα σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της έγκυρης τοπικής εφημερίδας «Ανατολική ακτή» φέρει τον βετεράνο άσο της εθνικής Ελλάδας και του Παναθηναϊκού και νυν στέλεχος του προπονητικού τιμ των εθνικών ομάδων, να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της περιοχής.

Ο κ. Ψινάκης είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει εμφανιστεί στα δύο τελευταία δημοτικά συμβούλια, υπό τον φόβο έντονων αντιδράσεων της αντιπολίτευσης, αλλά και πολιτών καθώς ο Μαραθώνας είναι αλήθεια πως αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων. Ο κ. Ψινάκης δέχεται τα «πυρά» της αντιπολίτευσης που τον κατηγορεί γιά ανεπάρκεια στα καθηκοντά του και αδιαφορία στα προβλήματα της πόλης.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μαραθώνα υποστηρίζει πως «τρέχει» καθημερινά γιά τον δήμο και προσπαθεί γιά το καλύτερο.

Ένα σενάριο των τελευταίων ημερών σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει τον Σπύρο Λιβαθινό να μπαίνει μπροστά με ηγετικό προφίλ στην τοπική αυτοδιοίκηση του Μαραθώνα, καθώς συσπειρώνονται δίπλα του κι άλλοι σύμβουλοι που δυσανασχέτησαν με την πολιτική του δημάρχου και ανεξαρτητοποιήθηκαν από τον συνδυασμό του και τον Ηλία Ψηνάκη να σκέπτεται να επιστρέψει στον δήμο Αθηναίων ακόμη και ως υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2019!

Θυμίζουμε ότι ο κ. Ψινάκης διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων επί δημαρχίας Νικήτα Κακλαμάνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here