Πάγκαλος: Η Χριστοδουλοπούλου να πάρει τους μετανάστες στο σπίτι της

0
11

Λάβρος εναντίον της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που την προέτρεψε να πάρει τους μετανάστες στο σπίτι της.

Μιλώντας στον Βήμα FM, ο κ. Πάγκαλος είπε χαρακτηριστικά: «Λέγεται πως η κυρία Χριστοδουλοπούλου είπε ότι »θα πάρω τους μετανάστες στους διαδρόμους του υπουργείου». Τον κακό της τον καιρό και να μάθει να σέβεται τον Έλληνα πολίτη, που την έφερε σε αυτή τη θέση την οποία κατέχει. Το υπουργείο δεν της ανήκει και πρέπει να το καταλάβει αυτό. Το υπουργείο ανήκει στον ελληνικό λαό και δεν μπορεί ο κάθε υπουργός να βάζει αυτούς που γουστάρει ή επιλέγει στους διαδρόμους του υπουργείου.

Οι διάδρομοι του υπουργείου είναι για να κυκλοφορεί ο πολίτης, ο Έλληνας που κάνει τις δουλείες του και ο υπάλληλος. Αν λοιπόν θέλει να κάνει κάτι σαν φιλανθρωπικό δείγμα γραφής και να μας δώσει ένα παράδειγμα, να τους πάρει αυτούς στο σπίτι της. Να βάλει άλλους 30 Πακιστανούς, Αφρικανούς, να μείνουν εκεί προς το παρόν και να κοιμούνται. Γιατί δηλαδή πρέπει να μπουν στους διαδρόμους του υπουργείου;

Δεν έχουν καμία δουλειά εκεί. Αυτοί επειδή έχουν καταλάβει διάφορα δημόσια κτίρια και τα έχουν αχρηστεύσει και τα έχουν καταστρέψει στο παρελθόν, ως δυνάμεις αγανάκτησης και αμφισβήτησης και συνεχίζουν να το κάνουν τώρα, καταστρέφοντας πανεπιστήμια, θεωρούν πως τα δημόσια αγαθά είναι προς καταστροφή. Όχι λοιπόν, δεν είναι. Να τους πάρουν στο σπίτι τους και στις γειτονιές τους και στις πλατείες τους και στους δρόμους τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here