Πάγκαλος: Κερατάδες Γερμανοί, φονιάδες Αμερικανοί, σκατοχωριό Ελλάδα

0
5

 

«Ξεσπάθωσε» οε συνέντευξή του στο Βήμα 99,5 για τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Ο πρώην υπουργός, μάλιστα, υποστήριξε ότι είμαστε Αλβανία χωρίς Χότζα και φοβάμαι μήπως γίνουμε σκατοχωριό».

Το χαρακτηρσιτικό απόσπασμα.

«Δεν πρέπει η κυβέρνηση να κάνει έναν απολογισμό με κάποια εμφάνιση στη Βουλή, του πρωθυπουργού, ο οποίος να εξηγήσει τι ακριβώς έκανε η κυβέρνηση σε αυτά τα ανορθόδοξα θέατρα; Είμαι υπέρ να απευθυνθούμε και στους Ρώσους και τους Κινέζους, τους Ιρανούς και στη Μέση Ανατολή και να διερευνήσουμε παντού. Και στην Κούβα να πάμε, να μας στείλουνε μπαλέτα, παντού να πάμε. Εγώ θα έλεγα να βγει ο πρωθυπουργός και να μας κάνει μια ανάλυση, όλα αυτά τα ανορθόδοξα πράγματα, θα είναι και ευχάριστο, να μας ανοίξει κι ένα παράθυρο να αναπνεύσουμε λιγάκι, να δούμε από αυτούς τους κερατάδες τους Γερμανούς που μας μισούνε ξαφνικά, δεν μας δίνουν τα λεφτά που μας χρωστάνε και ζητάνε τα λεφτά που τους χρωστάμε εμείς. Άκου αναίδεια! Θέλουν τα λεφτά που τους χρωστάμε εμείς και δεν μας δίνουν τα λεφτά που τους χρωστάμε προ εξήντα ετών! Υπάρχουν οι Αμερικάνοι, οι οποίοι μας θύμισαν οι ίδιοι την παρουσία τους, γιατί οι Αμερικάνοι φονιάδες θεωρούν ότι τους είχαμε ξεχάσει και τους γλείφαμε από πάνω μέχρι κάτω. Μέχρι και η Δούρου πήγε να τους γλείψει και τώρα ξαφνικά ανακαλύψαμε ξανά τους Αμερικάνους φονιάδες των λαών και θα αρχίσουμε μετά να τους βρίζουμε πάλι, γιατί τολμήσαν να αγγίξουν τον Ξηρό και τα άλλα παιδιά της παρέας των Εξαρχείων και κάπως πάμε να παρηγορηθούμε ότι αυτή η κυβέρνηση έχει έναν διεθνή ορίζοντα.

Αλλιώς, τι Αλβανία έχουμε γίνει; Φοβούμαι ότι Αλβανία έχουμε γίνει, χωρίς Έμβερ Χότζα, γιατί ο Έμβερ Χότζα ήταν προσωπικότητα. Φοβούμαι μήπως γίνουμε μουτ κατούμ που λέμε εμείς οι Αρβανίτες, δηλαδή σκατοχωριό, για να περιγραφεί μια πολύ απελπισμένη κατάσταση.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here