Πάγκαλος: Όλα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται, πλέον, στον Σύριζα…

0
18

Λαύρος κατά της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα, εμφανίστηκε ο Θόδωρος Πάγκαλος. Μιλώντας στο ΒΗΜΑ fm υποστήριξε ότι όλα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σήμερα στον Σύριζα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι ηθοποιός -παριστάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου, μιμείται ακόμη και τη φωνή του.

«Είναι γνωστό, ότι ο Τσίπρας, παριστάνει στον Ανδρέα Παπανδρέου και επειδή έχει ικανότητα να παριστάνει, είναι ηθοποιός, παριστάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου μιμούμενος τη φωνή του και τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε» υποστήριξε. «Τώρα αρχίζει να τον εορτάζει κιόλας, ας γίνει Ανδρέας Παπανδρέου, να δούμε…» 

Και πρόσθεσε:
«Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι όλο το κατακάθι του ΠΑΣΟΚ όλα τα λαμόγια αν θέλετε, όλοι αυτοί που περιμένανε, όχι να κλέψουνε κατ’ ανάγκη, αλλά κάποια θεσούλα ή κάποιο βόλεμα για τους δικούς τους, είναι εκεί (στον ΣΥΡΙΖΑ), είναι στην εξουσία» τόνισε και συμπλήρωσε «Ξέρετε αυτό το είχε λύσει ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο ιστορικός Γεώργιος Παπανδρέου, όχι ο Γιώργος, αυτός είχε πει κάποτε, πήγε ένας και του λέει, ο τάδε, μόλις ηττηθήκαμε στις εκλογές, έφυγε και μας βρίζει, (και του απάντησε, δεν πειράζει), είναι σταθερός οπαδός της εκάστοτε κυβέρνησης. Λοιπόν, αυτοί όλοι τώρα, γιατί να είναι καλύτεροι από τους βουλευτές του κ. Καμμένου οι οποίοι ανέχονται τη συμμαχία με τον κομμουνιστή κ. Κατρούγκαλο και όλα τα άλλα που υπάρχουν και εξευτελίζουν αυτή τη στιγμή την πολιτική ζωή στη χώρα».