Πάγκαλος: Στην Ελλάδα το 30% των νέων έχει μεταπτυχιακό και ο Τσίπρας ειδικεύεται στις καταλήψεις

0
17

 

Επίθεση σε Τσίπρα και κυβέρνηση εξαπέλυσε την Τρίτη ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή τις σπουδές Τσίπρα, τις διαπραγματεύσεις αλλά και το ρόλο των αλληλέγγυων στην Ειδομένη.

«Πρέπει οι πολιτικοί, όχι κατ’ ανάγκην, όλοι, ούτε κατ’ ανάγκην ο καθένας εξειδικευμένος στον τομέα του, να είναι και τεχνοκράτης, να ξέρουν κάτι. Κάτι επιτέλους, να έχουν κάνει καμία δουλειά. Να ξέρουν κάτι, να έχουν ένα επάγγελμα, να έχουν κάνει κάποιες σπουδές, να έχουν ένα μεταπτυχιακό. Δηλαδή σε μία κοινωνία όπου οι 25άρηδες, έχουν το 30%, μεταπτυχιακά, δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να μην έχει μεταπτυχιακό, αλλά να είναι εξειδικευμένος στις καταλήψεις», είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος στον Βήμα FM αναφερόμενος στις σπουδές του Αλέξη Τσίπρα.

Για τη διαπραγμάτευση δήλωσε: «Του κύριου Τσίπρα αυτή είναι η κλασική του πορεία, γιατί αφού τινάζει στον αέρα τα πάντα, δεν εφαρμόζει τίποτα από τα συμφωνηθέντα, μετά έρχεται και λέει, «πάλι με αναγκάζουν σε σκληρότερες ακόμα παραχωρήσεις». Μια του ψεύτη, δυο του ψεύτη, τρεις και την κακή του ώρα, λοιπόν, εδώ είναι κλασικό, «συναντάω», λέει «το τείχος της αδιαλλαξίας, των κακών αυτών ανθρώπων (Τρόικα), που δεν εννοούν να καταλάβουν, δεν είναι προοδευτικοί, δεν είναι σαν και μένα»…

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και στα όσα γίνονται στην Ειδομένη: «Όταν πήγαν οι δυστυχισμένοι αυτοί, άνθρωποι, μέσα στα Σκόπια, παρασυρμένοι από αυτούς τους αλληλέγγυους, τους απατεώνες και καθαρματικούς τύπους, οι οποίοι τους εκμεταλλεύονται, ή προσπαθούν να τους εκμεταλλευτούν, όταν μπήκαν μέσα, αφού τους έδειραν και τους έριξαν στα σκυλιά οι Σκοπιανοί και άλλα δείγματα του πολιτισμού τους, άνοιξαν το φράχτη παραπέρα και τους ξανάβαλαν στο ελληνικό έδαφος, ενήργησαν δηλαδή μονομερώς, εις βάρος των ελληνικών συνόρων και δεν τους απέτρεψε ούτε ο στρατός ούτε η αστυνομία μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here