Πάγκαλος: Το ΠΑΣΟΚ να διαλυθεί, δεν έχει λόγο ύπαρξης…

0
10

Απόλυτος στην εκτίμηση ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μέλλον και πρέπει να διαλυθεί, εμφανίστηκε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM.

«Δεν υπάρχει κεντρώος χώρος πια, δεν διεκδικεί το ΠΑΣΟΚ τον κεντρώο χώρο», είπε. «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διαλυθεί… το ΠΑΣΟΚ έκανε τη διαδρομή του… χρειάζεται ένα κεντρώο κόμμα που θα αποτελείται από νέους άφθαρτους ανθρώπους. Όχι Πάγκαλος, όχι εγγονός του Γεννηματά».

Και πρόσθεσε: «Το κόμμα αυτό να πει ότι εγώ θα κάνω αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και απολύσεις. Μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, γιατί είναι δικαίωμα του ελληνικού λαού να ψηφίσει ένα κόμμα που θα κάνει απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, ώστε να μπορέσουμε, επιτέλους, να αποκτήσουμε μία κρατική μηχανή, που θα λειτουργεί».

Όσον φορά τη Δημοκρατική Συμαράταξη ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ, εμφανίστηκε απαξιωτικός. «Κάνουν τουρλουμπούκι και προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους χαζούς να ξαναψηφίσουν, να πάρουν ένα 10% για να μπουν σε κάποια κυβέρνηση, την οποία δεν έχουν αποφασίσει και ποια θα είναι, είναι του ΣΥΡΙΖΑ ή είναι της ΝΔ»…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here