«Πάγωσαν» οι σχέσεις Χατζηνικολάου- Τράγκα λόγω… Κυριάκου

0
6

 

Ο Χατζηνικολάου επί χρόνια τόσο στις τηλεοπτικές όσο και τις ραδιοφωνικές τους συνεργασίες λέει και ξαναλέει ότι πολλές φορές διαφωνεί τόσο με τις απόψεις του Τράγκα όσο και με τον τρόπο και τον τόνο που τις διατυπώνει αλλά είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει και δεν χαλάει η σχέση τους από αυτά που λέει και κάνει ο Τράγκας. Τα ίδια έλεγε ο Χατζηνικολάου και χθες.

Ομως σήμερα υπήρξε ανατροπή αφού ο Γ.Τράγκας από χθες είχε αρχίσει να κάνει γενικόλογες αναφορές για το μέλλον του στον Real FM αναφέροντας ότι ο ίδιος δεν διστάζει να διακόψει άμεσα μια συνεργασία αν βλέπει πως αυτά που λέει έχουν αρχίσει να δημιουργούν πρόβλημα στις σχέσεις του με το Μέσο που εργάζεται.

Βέβαια χθες ήταν γενικόλογες αναφορές τις οποίες συχνά κάνει όταν βρίσκεται σε αντιπαράθεση με κάποιο κόμμα, πολιτικό ή επιχειρηματία. Σήμερα όμως έκανε ένα βήμα περισσότερο αφήνοντας να υπονοηθεί ότι έχει δεχθεί πολύ καλή πρόταση από άλλο ραδιόφωνο και (εδώ είναι η είδηση) άσκησε κριτική στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ή ακριβέστερα έκανε κάποιες ειρωνικές αναφορές.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου «σήκωσε το γάντι» λίγα λεπτά αργότερα και είπε στον αέρα ότι δεν θα απαντήσει επί της ουσίας στα όσα είπε ο Τράγκας αλλά ότι νιώθει αδικημένος και πικραμένος επειδή δεν ανέμενε αυτήν την επίθεση από το φίλο του.

Άφησε επίσης υπονοούμενα ότι όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ο Γ. Τράγκας έχει δεχθεί κάποια δελεαστική πρόταση και προσπαθεί να απεμπλακεί από τον Real.
Ο Χατζηνικολάου αφήνει να εννοηθεί ότι πιθανώς ο Γ.Τράγκας ξεκίνησε τον πόλεμο στο νέο πρόεδρο της ΝΔ με στόχο να δεχθεί πίεση να χαμηλώσει τους τόνους από το σταθμό και με αφορμή αυτό να πει «εγώ δεν φιμώνομαι, καταλαβαίνω όμως τις πιέσεις και χωρίζουμε φιλικά» αλλά όταν άκουσε τον Χατζηνικολάου να λέει στον αέρα ότι μπορεί να συνεχίσει να λέει ό,τι θέλει αποφάσισε να «την πέσει» και στον Χατζηνικολάου ώστε να σπάσει το γυαλί.

 

 

Πηγή: Enimerosi24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here