Παναγούλης κατά Παππά στη Βουλή… εν απουσία του

0
9

 

Επίθεση κατά του Νίκου Παππά εξαπέλυσε στη Βουλή ο ανεξάρτητος, μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Στάθης Παναγούλης.

Ο κ. Παναγούλης σχολίασε την απουσία του υπουργού Επικρατείας από την Ολομέλεια καθώς είχε καταθέσει ερώτηση για την «προνομιακή προβολή συγκεκριμένων βουλευτών και δημοσιογράφων από τα ιδιωτικά και κρατικά κανάλια» και ανέμενε απάντηση από τον κ. Παππά.

«Είναι η δεύτερη φορά σήμερα μέσα σε μια εβδομάδα που ο κ. Παππάς, ο υπουργός, ανεπαίσχυντα περιφρονεί τη Βουλή και δεν έρχεται να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτησή μου σχετικά με τα κρατικά και ιδιωτικά κανάλια. Ο κ. Παππάς έχει μεταβληθεί, κύριε Πρόεδρε, σε κρατικό καναλάρχη και επίδοξο “γκαουλάιτερ” των ιδιωτικών καναλιών», ανέφερε ο Στάθης Παναγούλης προς τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης Νικήτα Κακλαμάνη. «Αν ο κ. Παππάς δεν μπορεί να εκπληρώσει τα καθήκοντά του, ας επιστρέψει εκεί που ήταν πριν γίνει υπουργός, στην Πλατεία Κουμουνδούρου. Δεν μπορεί να περιφρονεί ούτε τον Κανονισμό της Βουλής ούτε το Σύνταγμα», υπερθεμάτισε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

«Μην πάμε παρακάτω, γιατί με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Δεν είναι σωστό, γιατί δεν είναι ο υπουργός εδώ» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης προς τον κ. Παναγούλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here