Παναγούλης: Αντιδημοκρατικός ο τρόπος διαγραφής μου

0
9

 

Αντιδημοκρατικό χαρακτηρίζει τον τρόπο διαγραφής του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Στάθης Παναγούλης τονίζοντας σε σημερινή σχετική δήλωση, την οποία εξέδωσε, ότι δεν έκανε τίποτα άλλο από το να υπερασπιστεί το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

«O τρόπος διαγραφής μου είναι αντιδημοκρατικός, αντίθετος με την επιταγή του Συντάγματος, που κατοχυρώνει την ελευθερία συνείδησης-ψήφου του βουλευτή και αναρωτιέμαι αν λειτουργούν τα κομματικά όργανα στο ΣΥΡΙΖΑ ή μήπως έγινε και ο ΣΥΡΙΖΑ καθαρά αρχηγικό κόμμα και σήκωσε άλλο φλάμπουρο» αναφέρει σε δήλωσή του.

Προσθέτει δε πως «μπορεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να με διέγραψε, δυστυχώς όμως γι΄ αυτόν και την αυλή του στο Μαξίμου, δεν μπορεί να διαγράψει τους πολύχρονους αγώνες μου σε δύσκολους καιρούς όταν άλλοι απουσίαζαν.
Προσωπικά δεν έκανα τίποτα άλλο, παρά να υπερασπιστώ το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο κ. Τσίπρας το πέταξε στο καλάθι των αχρήστων, διαγράφοντάς το δυστυχώς με τις πράξεις του.
Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω τον αγώνα μου, μέσα και έξω από τη Βουλή, υπερασπιζόμενος όλες εκείνες τις κατηγορίες των πολιτών, οι οποίοι καθημερινά υφίστανται το μεθοδικό μαρτύριο της εξοντωτικής λιτότητας εις βάρος των πολλών, ενώ κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να πλουτίζουν ακόμη και εν μέσω κρίσης.

Είναι αυτονόητο, ότι θα στηρίξω νομοθετήματα (αν υπάρξουν) από την παρούσα κυβέρνηση, στην κατεύθυνση των συμφερόντων του Λαού μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here