Παναγούλης: Θα υπερασπίζομαι τα συμφέροντα όλων όσοι πλήττονται

0
9

 

 Ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Στάθης Παναγούλης εξαπολύει νέα επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες, σημειώνοντας ότι η διαγραφή του είναι αντισυνταγματική.

Σε επιστολή του που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής περιγράφει ότι από εδώ και πέρα δεν μπορεί το Μαξίμου και ο ΣΥΡΙΖΑ να προσμένει και την δική του ψήφο σε σκληρά και μνημονιακά νομοσχέδια γεμάτα με προαπαιτούμενα μέτρα.

Στην επιστολή του ο Στάθης Παναγούλης σημειώνει πως από εδώ και πέρα θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα όλων όσοι πλήττονται εδώ και πέντε χρόνια από τα μνημόνια, ενώ ζητά συγγνώμη για νόμους που ψήφισε.

panagoulis_epistoli

«Με την παρούσα θα ήθελα να κάνω γνωστό στο Σώμα και τον Ελληνικό Λαό ότι, μετά την αντιδημοκρατική διαγραφή μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Πρόεδρο της κυβέρνησης, για το λόγο ότι είχα μια διαφορετική άποψη ψήφου, ενώ ρητά το Σύνταγμα στο άρθρο 60 προβλέπει επί λέξει «1. Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου κατά συνείδηση. 2. Η παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα είναι δικαίωμα του βουλευτή…», είμαι αναγκασμένος να σας δηλώσω ότι πλέον θα λειτουργώ σαν Ανεξάρτητος Βουλευτής, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα όλων εκείνων των συμπολιτών μας που εδώ και πέντε χρόνια πλήττονται βάναυσα από τα μνημόνια», σημειώνει στην επιστολή του ο Στάθης Παναγούλης.

Και συνεχίζει αναφέροντας πως «σε ότι με αφορά, ζητώ συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό για νόμους που ψήφισα και εγώ. Είχα όμως την πεποίθηση ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα και ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται ήδη δέκα μήνες στην εξουσία και στην οποία τόσο πολύ είχε πιστέψει ο Λαός μας, κάποια στιγμή θα αντιστεκόταν και θα έλεγε ένα μεγάλο ΟΧΙ στους δανειστές και τοκογλύφους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here