Πανδαιμόνιο στη Βουλή με χρυσαυγίτικο παραλήρημα για τον Βασίλη Οικονόμου

0
8

 

Οι χρυσαυγίτες βουλευτές με την έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου για το παράλληλο πρόγραμμα δυναμίτισαν το κλίμα, με αφορμή το επεισόδιο ξυλοδαρμού του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου.

Ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής ζήτησε από τους παριστάμενους βουλευτές να καταδικάσουν τον ξυλοδαρμό του χρυσαυγίτη βουλευτή Χρήστου Χατζησάββα στη Θεσσαλονίκη, όπως και την δολοφονία των δυο στελεχών του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο. Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την επίθεση κατά του Βασίλη Οικονόμου, ο Χρήστος Παππάς υποστήριξε πως «κάποιοι βουλευτές είναι πιο ίσιοι από τους άλλους» και συνέχισε λέγοντας πως «ο κ. Οικονόμου θερίζει αυτά που έσπειρε γιατί σε όποιο κόμμα και αν θήτευσε ήταν υποστηρικτής της συμμορίας αυτής».

Στον χρυσαυγίτη βουλευτή απάντησε ο Χρήστος Κατσώτης από το ΚΚΕ, φωνάζοντας «τομάρια, χαμένοι» ενώ ο Χρήστος Παππάς ζήτησε την διαγραφή των συγκεκριμένων φράσεων από τα πρακτικά, ωστόσο ο Χρήστος Κατσώτης φώναξε να μην διαγραφεί τίποτα και χαρακτήρισε τους χρυσαυγίτες ως «δολοφόνους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here