Πανδαιμόνιο στην ομιλία Θεοδωράκη -«Είστε το λόμπυ της δραχμής»

0
6

Για «τυχοδιωκτική πολιτική» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε μια εξαιρετικά φορτισμένη ομιλία που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο χώρο των βουλευτών του Σύριζα.

«Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι ο κομματικός σας στρατός, που θέλει δραχμή όχι ευρώ», είπε. «Δε ζούσατε ποτέ από την εργασία σας, ζούσατε από τη μισθοδοσία του κόμματος. Είστε επικεφαλής του λόμπι της δραχμής».

Η ένταση υπήρξε πολύ μεγάλη και ο προεδρεύων Αλέξης Μητρόπουλος προσπαθούσε ματαίως να κατευνάσει τα πνεύματα, προτρέποντας και τον αρχηγό του Ποταμιού να αποφύγει τις προσωπικές αναφορές.

«Έφτασε στο σημείο ο Τσίπρας να λέει ότι θα μείνει στην πρωθυπουργία ακόμη κι αν χάσει το Δημοψήφισμα. Ε, βέβαια. Μη χάσει και την εξουσία και τις παράτες. Να αποσύρετε το Δημοψήφισμα, όπως τις θέτετε, και βάλτε προς έγκριση τη δική σας πρόταση για να μας έχετε όλους μαζί. Αλλάδεν το κάνετε. Προσπαθείτε να διαλύσετε τη χώρα για να σώσετε τις συνιστώσες σας».

Μέσα σε πανδαιμόνιο ο αρχηγός του Ποταμιού υποστήριζε ότι πολλοί από τους βουλευτές του Σύριζα ήταν πάντα κομματικοί υπάλληλοι.

«Με βρίζετε με τους πληρωμένους κονδυλοφόρους σας, με τον βόθρο που έχετε εξαπολύσει εναντίον του Ποταμιού. Δε θα με λογοκρίνετε, δεν θα με κάνετε να σταματήσω. Πολλοί είστε κομματικοί υπάλληλοι που πλήρωνε το κράτος και φιλοδοξούσατε να γίνετε κομματικοί υπάλληλοι. Και ζητάτε να τζογάρετε τη θέση της χώρας στο ευρώ».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here