Πανούσης: Δεν θα είμαι υποψήφιος – Παραμένω στη διάθεση της πολιτείας

0
12

«Δεν κατέβηκα πριν και δεν θα κατέβω και τώρα στις εκλογές», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, στο περιθώριο της παρουσίασης του πληροφοριακού κέντρου της ΕΛ.ΑΣ στην έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Τόνισε  ωστόσο πως παραμένει στη διάθεση της πολιτείας μετά τις εκλογές.

«Εγώ επαναλαμβάνω αυτό που σας είπα από την πρώτη ημέρα, γιατί με στήριξε ο πρωθυπουργός και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, ότι δεν είμαι κλασικός πολιτικός. Έχω την τεχνογνωσία και μια αίσθηση της κοινωνίας και προφανώς κάθε απόφασή μου έχει μιαν πολιτική βάση. Άλλα είχα δηλώσει από την πρώτη στιγμή που είχα εκλεγεί βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, στους έξι μήνες, ότι δεν είμαι πολιτικός, είμαι δάσκαλος. Δεν κατέβηκα στις εκλογές του 2015 με τη ΔΗΜΑΡ» τόνισε ο κ. Πανούσης.

Όπως επισήμανε, η απόφασή του να μην είναι υποψήφιος «δεν έχει να κάνει με τον κ. Τσίπρα τον οποίο εκτιμώ, και θεωρώ ότι είναι κεφάλαιο πολιτικό το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί».

«Είμαι στη διάθεση της πολιτείας, παραμένω στη διάθεση της πολιτείας μετά τις εκλογές. Αν και εφόσον και μπορεί με μια κυβέρνηση οποιασδήποτε μορφής» πρόσθεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here