Πανούσης: Έχουμε μία από τις πιο δημοκρατικές αστυνομίες στον κόσμο

0
4

 

«Έχουμε από τις πιο δημοκρατικές αστυνομίες στον κόσμο» δήλωσε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, επισημαίνοντας ότι «στην Ελλάδα απλώς όταν φοβόμαστε, λέμε ‘’πού είναι η Αστυνομία;’’ και όταν δεν έχουμε προβλήματα φωνάζουμε ‘’μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι’’».

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, ο κ. Πανούσης σημείωσε ότι από την άνοιξη έχουν μπει στη χώρα 102.000 μετανάστες και αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα πρέπει να έχουμε 1.000.000 μετανάστες.

«Αν και δεν υπάρχουν δείκτες αύξησης της εγκληματικότητας, αλλάζει η κοινωνική συνοχή» είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός, ενώ σε ερώτηση πώς θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο απάντησε: «Με αναχαίτιση μέσα στην Τουρκία. Δεν μπορεί να γίνεται στη θάλασσα, δεν μπορείς να τους πνίξεις. Χρειάζεται και ανακατανομή μέσα στην Ευρώπη, με ποσόστωση, δέχονται όμως ελάχιστους».

Τέλος, μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πανούσης υποστήριξε ότι «αυτή η κυβέρνηση πρέπει να κυβερνήσει» και πως «η Αριστερά επίσης έχει κάποιες ιδεοληψίες», ενώ απάντησε καταφατικά στην ερώτηση αν είναι συγκρουσιακός άνθρωπος η Ζωή Κωνσταντοπούλου, και σχολίασε: «Θεωρεί πως είναι κάτι παραπάνω -όποιος το νομίζει την πατάει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here