Πανούσης: Ο Βούτσης να ψάξει αλλού για διχασμό, όχι στις δικές μου απόψεις

0
14

To ερώτημα δεν είναι αν, αλλά πότε θα γίνουν εκλογές δήλωσε στα Παραπολιτικά ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, επισημαίνοντας ότι μόνη λύση για να βγούμε από το πολιτικό αδιέξοδο είναι οι εκλογές.

«Είμαστε σε συνταγματικό παράδοξο να ψηφίζει η αντιπολίτευση επιλογές της κυβέρνησης και να καταψηφίζουν βουλευτές της συμπολίτευσης. Η μόνη λύση είναι οι εκλογές» υπογράμμισε.

Εξέφρασε την ελπίδα η Αριστερή Πλατφόρμα να συμφωνήσει με την κυβέρνηση σε ένα modus vivendi όμως –είπε- η ισχύς του πραγματικού οδηγεί στο να λυθεί το θέμα μόνον μέσω εκλογών.

Κληθείς να απαντήσει για τον υπαινιγμό του περί εσχάτης προδοσίας σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη και την αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Βούτση ο οποίος είπε πως αυτή η δήλωση οδηγεί σε διχασμό, τόνισε πως σέβεται και αγαπάει τον κ. Βούτση και τον κάλεσε να ψάξει αλλού για διχασμό και όχι στις δικές του απόψεις.

Τέλος ερωτηθείς για το ρόλο της αστυνομίας σε ενδεχόμενες μελλοντικές κινητοποιήσεις κατά των νέων μέτρων απάντησε πως «η αστυνομία θα προστατεύσει την κοινωνία όχι το μνημόνιο. Αν εμφανιστούν οι άλλοι που πάνε να κερδίσουν χώρο μέσω μολότοφ αυτοί θα αντιμετωπιστούν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here