Πάνω από 1,5 εκατ. Ρώσοι τουρίστες στην Ελλάδα το 2016

0
36

 

Το 1,5 εκατ. αναμένεται να ξεπεράσουν οι Ρώσοι τουρίστες που θα επισκεφθούν την Ελλάδα το 2016 σύμφωνα με τις προβλέψεις των μεγάλων tour operators, οι οποίοι προσφέρουν νέα πακέτα προκειμένου να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των Ρώσων.

«Η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από την Τουρκία και η ένταση που έχει προκληθεί μεταξύ των δύο χώρων έχουν αντιστρέψει το κλίμα. Οι Ρώσοι ψάχνουν να βρουν εναλλακτικούς προορισμούς για να περάσουν τις διακοπές τους και η Ελλάδα θα ωφεληθεί σίγουρα.

H πλειονότητα στηρίζει το «εμπάργκο» προς την Τουρκία», σημειώνουν τουριστικές πηγές. Μάλιστα, οι τουριστικοί πράκτορες αναζητούν και νέους ελληνικούς προορισμούς, προς τους οποίους θα ήθελαν να ταξιδέψουν οι Ρώσοι επισκέπτες.

«Η Κρήτη, η Ρόδος, η Κέρκυρα, ο Αραξος, η Χαλκιδική και η Ζάκυνθος αποτελούν τους τα πιο δημοφιλή μέρη αναψυχής των Ρώσων, αλλά εμείς αναζητούμε και νέες περιοχές για να δημιουργήσουμε νέα πακέτα.

Αυτό που θέλουν οι Ρώσοι είναι πολυτελή ξενοδοχεία πέντε και τεσσάρων αστέρων καθώς και αεροπορική διασύνδεση με τη χώρα τους», επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Πηγή: enikonomia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here