Παπαδημούλης: Είχα εκφράσει στον πρωθυπουργό επιφυλάξεις για τον Βαρουφάκη (BINTEO)

0
3

 

«Είχα επιφυλάξεις για το Βαρουφάκη» αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. Την ίδια ώρα σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις και δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών είπε ότι ο κόσμος έχει κουραστεί με τη βαρουφακιάδα.

Μιλώντας στο EPSILON ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, όταν συζητώντας με τον πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα, μου είπε τις σκέψεις του για κάποια πόστα στην κυβέρνηση, είχα εκφράσει επιφυλάξεις για τον Βαρουφάκη».

Σε ερώτηση για το αν ήταν εξ’ αρχής λάθος η τοποθέτηση του Γιάνη Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών, απάντησε «Νομίζω ότι χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει» και πρόσθεσε «Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, έχει κουραστεί από την Βαρουφακιάδα. Έχει κουραστεί από τη συζήτηση για το παρελθόν. Έχει καταλογίσει ευθύνες. Ποτέ δεν είπαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ή ο Τσίπρας κάναμε τα πάντα σωστά. Καταφέραμε όμως παίρνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση στα χέρια μας, μια καυτή πατάτα, να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά».

Δείτε το βίντεο:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here