Παπαγγελόπουλος: Αν έγινε βουτιά τώρα, στο παρελθόν έγινε μακροβούτι

0
7

 

Με σύντομες αναφορές του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου και του αναπληρωτή υπουργού, αρμόδιου για θέματα διαφθοράς, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, άρχισε η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών που ασχολείται σχετικά με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, με αφορμή την αναφορά της εισαγγελέα Εφετών Γεωργίας Τσατάνη προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στην οποία άφησε αιχμές για παρεμβάσεις στο έργο της.

Οι καταγγελίες εναντίον μου αποτελούν «μνημείο υποκρισίας, ψευδολογίας, ανακρίβειας» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και συμπλήρωσε: «Από το κείμενο της αναφοράς της κ. Τσατάνη αποδεικνύεται ότι ήταν μια ερασιτεχνική προσπάθεια να με σπιλώσουν».

Απέρριψε σχετικές κατηγορίες της αντιπολίτευσης, σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε τα προηγούμενα χρόνια ήταν μακροβούτι.

«Αν έγινε βουτιά τώρα, όπως ισχυρίζεται, στο παρελθόν έγινε μακροβούτι. Υποστηρίζεται από την αντιπολίτευση ότι έγιναν παρεμβάσεις για τις προαγωγές στα 4 Ανώτατα Δικαστήρια. Έχω κατάλογο της προηγούμενης κυβέρνησης που για ένα πρόσωπα έγιναν 11 παραλείψεις. Είναι υποκριτικά τα όσα αναφέρονται» επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαγγελόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here