Παπανδρέου: Δειλός και τραμπούκος ο Καμμένος

0
9

«Ο κ. Καμμένος, είναι δειλός και τραμπούκος» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με αφορμή τις νέες αναφορές του Προέδρου των ΑΝΕΛ και Υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου στη Βουλή στην υπόθεση των CDS, παρά την εις βάρος του καταδίκη.

H ανακοίνωση του Κινήματος υπενθυμίζει ότι ο κ.Καμμένος έχει καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση των CDS και μάλιστα δύο φορές ως «υβριστής και συκοφάντης» και στη συνέχεια μάλιστα αναφέρει ότι «συνεχίζει κατά συνήθεια και κατ’ επάγγελμα  να ασχημονεί, κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία».

Το Κίνημα υπογραμμίζει ότι ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ «στοχοποιεί πολιτικούς του αντιπάλους συνειδητά και συστηματικά. Για να αποκρύψει την πολιτική του ασυνέπεια και δημαγωγία».

Από τα βέλη του Κινήματος δεν ξεφεύγει όμως ούτε ο Αλέξης Τσίπρας. «Θα ήθελε να τον κατηγορούν για κάποιο υποτιθέμενο σκάνδαλο με το οποίο δεν έχει ανάμειξη;», είναι το ερώτημα που διατυπώνεται προς τον πρωθυπουργό.

«Τι κάνει, λοιπόν, ο Πρωθυπουργός της «πρώτη φορά κυβέρνησης της Αριστεράς»; Συνεπικουρεί τον κ. Καμμένο στην εργολαβία της στοχοποίησης;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here