Κατερίνα Παπουτσάκη: Ψωνίζω οικονομικά και από δεύτερο χέρι

0
15

 

Στο οικονομικό πνεύμα της εποχής κινείται πλέον και η Κατερίνα Παπουτσάκη, όπως εξομολογείται σε συνέντευξή της. Λέει: «Βαδίζω πια με το πνεύμα της εποχής και προσπαθώ να συρρικνώσω τις ανάγκες μου. Δεν υπάρχει περίπτωση, για παράδειγμα, να με δεις να ψωνίζω, κι αν θα χρειαστώ κάτι θα απευθυνθώ σε κατάστημα με ρούχα ή σε αλυσίδες που έχουν οικονομικά κομμάτια».

Απαντώντας στις ερωτήσεις του  ΟΚ αναφέρει ότι δεν την ένοχλεί καθόλου να την αναγνωρίσουν όταν ψωνίζει απο κατάστημα με ρούχα από δεύτερο χέρι. «Μου αρέσει πολύ η αισθητική και έχω βρει υπέροχα πράγματα σε μαγαζιά με ρούχα και αξεσουάρ. Έχω αγοράσει ένα ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι πέντε ευρώ και όλοι με ρωτούσαν από πού το πήρα» λέει η ηθοποιός.

Αλλα ούτε και για το ντύσιμο του γιου της λέει ότι ψωνίζει ακριβά. Σε αυτό το θέμα προσέχει πολύ τη διατροφή του. «Θα αγοράσω βιολογικά φρούτα και λαχανικά, γιατί θέλω να τρέφεται σωστά. Και έχω φροντίσει να του περάσω από τώρα που είναι 3 χρόνων ότι δεν μπορεί να έχει πάντα αυτό που θέλει. Ξέρει ότι πρέπει να δούμε πρώτα το πορτοφόλι μας, αν έχουμε χρήματα να αγοράσουμε κάτι, όπως επίσης ότι υπάρχουν άλλα παιδάκια που δεν μπορούν να έχουν τίποτα και πρέπει να φροντίσουμε και γι’ αυτά. Έχουμε πάει μαζί και έχουμε αφήσει τρόφιμα και ρούχα σε οικογένειες που δεν έχουν και καταλαβαίνω ότι έχουν καταγραφεί μέσα του όλα αυτά που κουβεντιάζουμε, γιατί τις προάλλες μου είπε: «Μαμά, αγοράσαμε γάλα. Είμαστε πολύ τυχεροί, γιατί άλλα παιδιά δεν έχουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here